Με αφορμή το Teenage Mutant Turtles που ήταν προγραμματισμένο να βγει σήμερα στις αίθουσες αλλά τελευταία στιγμή, η πρεμιέρα του αναβλήθηκε, η UIP Greece δημοσίευσε το ανανεωμένο καλεντάρι της με όλες της ταινίες που θα διανείμει στις ελληνικές αίθουσες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πάμε να τις μάθουμε…



9 Οκτωβρίου 2014


Dracula Untold

Πλοκή: Είμαστε στο 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του, Μιρένα, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς και ειδικότερα τους Τούρκους που επεκτείνονταν επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη έβρισκαν στο πέρασμά τους. Όταν ο Σουλτάνος Μεμέτ ο ΙΙ απαιτεί 100 παιδιά για το στρατό των γενιτσάρων του, ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να παραδώσει το γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε ένα τέρας, ώστε να νικήσει τους Τούρκους, χάνοντας όμως την ψυχή του.

Σκηνοθέτης: Gary Shore

Πρωταγωνιστούν: Luke Evans, Sarah Gadon   , Samantha Barks, Charles Dance, Dominic Cooper, Zach McGowan, Charlie Cox







16 Οκτωβρίου 2014


The Boxtrolls

Πλοκή: Τα Boxtrolls είναι τερατάκια που ζουν κάτω από τους δρόμους της Cheesebridge και τα βράδια μπαίνουν από τους υπονόμους στα σπίτια για να κλέψουν παιδάκια και… τυρί. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τον θρύλο, αυτό πιστεύουν οι ντόπιοι. Στην πραγματικότητα, τα Boxtrolls είναι αξιαγάπητα και μαζί όλα μεγαλώνουν ένα ανθρώπινο ορφανό αγοράκι, με το όνομα Εγκς. Όταν ένας τρομερός εξολοθρευτής τα βάζει σε στόχο, ο Εγκς αναγκάζεται να ανέβει στους απάνω δρόμους και με σύμμαχο ένα δραστήριο κοριτσάκι, προσπαθεί να σώσει όχι μονάχα τα Boxtrolls, αλλά και την ψυχή της Cheesebridge.

Σκηνοθέτης: Graham Annable, Anthony Stacchi

Πρωταγωνιστές (φωνές) Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Toni Collette







Get On Up


Πλοκή: Βιογραφία του νονού της σόουλ Τζέιμς Μπράουν, που από την απόλυτη φτώχια στη Τζόρτζια έφτασε στο απόγειο της διασημότητας τη δεκαετία του 1960. Η ιστορία ακολουθεί και τη μητέρα του, Σούζι, που τον εγκατέλειψε στην ηλικία των έξι, και τη θεία του, Χάνεϊ, που τον μεγάλωσε σε ένα μπορδέλο.

Σκηνοθέτης: Tate Taylor

Πρωταγωνιστές: Chadwick Boseman, Nelsan Ellis, Dan Aykroyd, Viola Davis, Lennie James, Fred Melamed, Craig Robinson, Jill Scott, Octavia Spencer







23 Οκτωβρίου 2014


Teenage Mutant Ninja Turtles - Τα Χελωνονιτζάκια


Πλοκή: Το σκότος έχει καταλάβει τη Νέα Υόρκη, καθώς ο δόλιος Σρέντερ και η συμμορία του ελέγχουν τα πάντα, από αστυνομία μέχρι πολιτικούς. Το μέλλον διαγράφεται ακόμα χειρότερο, μέχρι που μια παρέα από τους υπονόμους βγαίνει στην επιφάνεια κι αποδέχεται το πεπρωμένο της. Είναι οι τέσσερις χελώνες νίντζα. Αυτές πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη ρεπόρτερ Έιπριλ Ο`Νιλκαι τον ευφυή καμεραμάν της, Βερν Φένγουικ, για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Σρέντερ και να σώσουν την πόλη.

Σκηνοθέτης: Jonathan Liebesman

Πρωταγωνιστούν: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Danny Woodburn, Whoopi Goldberg







13 Νοεμβρίου 2014


Trash


Πλοκή: Σε μια πόλη της Βραζιλίας, ο Ραφαέλ, ο Γκόρντο και ο Ρατ περνούν τον χρόνο τους στα σκουπίδια, ελπίζοντας πως θα βρουν κάτι χρήσιμο. Μια μέρα, οι τρεις νεαροί ανακαλύπτουν μια δερμάτινη τσάντα, όπου το περιεχόμενη της τους φέρνει αντιμέτωπους με τη σκληρή ντόπια αστυνομία. Πλέον, το μόνο που τους απομένει μέσα σε αυτή τη διεφθαρμένη πόλη είναι να αποκαταστήσουν ένα τρομερό λάθος.

Σκηνοθέτης: Stephen Daldry

Πρωταγωνιστούν: Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura







25 Δεκεμβρίου 2014


Seventh Son - Ο Έβδομος Γιος


Πλοκή: Στο μακρινό παρελθόν, μια σκοτεινή δύναμη είναι έτοιμη να απελευθερωθεί, ανακινώντας για μία ακόμη φορά τον πόλεμο μεταξύ του υπερφυσικού και των ανθρώπων. Ο κύριος Γκρέγκορι είχε φυλακίσει την κακιά, πανίσχυρη μάγισσα Μάλκιν αιώνες πριν. Όμως τώρα, η μητέρα Μάλκιν δραπέτευσε και είναι έτοιμη να εκδικηθεί... Συγκεντρώνοντας τους ακολούθους της, η Μάλκιν ετοιμάζεται να εξαπολύσει την επίθεσή της σε έναν ανυποψίαστο κόσμο. Μόνο ένα πράγμα στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά της: ο Σπουκ. Σε μια θανάσιμη επανασύνδεση, ο Σπουκ έρχεται αντιμέτωπος με τις σκοτεινές δυνάμεις που πάντοτε ήξερε ότι θα επιστρέψουν. Κι έχει ελάχιστο χρόνο, μόλις μέχρι την επόμενη πανσέληνο, για να κάνει αυτό που παίρνει χρόνια και χρόνια: να εκπαιδεύσει τον νέο του μαθητευόμενο, τον Τομ Γουάρντ. Η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια ενός νεαρού, του έβδομου γιου ενός έβδομου γιου.

Σκηνοθέτης: Sergey Bodrov

Πρωταγωνιστούν: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges, Olivia Williams, Kit Harington, Antje Traue, Djimon Hounsou, Alicia Vikander







Αλέξανδρος Κυριαζής

Για το City Portal Salute Salonica

Δημοσίευση σχολίου