Το προπέρσινο The New Normal δε του βγήκε. Το Glee περιμένει την έκτη και τελευταία σεζόν του. Φαίνεται λοιπόν ότι ο δημιουργός Ryan Murphy δε μπορεί να “ξεμείνει” μόνο με το American Horror Story, η τέταρτη σεζόν του οποίο μόλις έκανε πρεμιέρα, και ετοιμάζει ένα spin-off (ή αλλιώς εκμεταλλεύομαι ένα γνωστό όνομα) με τίτλο American Crime Story.



Όπως έκανε και το AHS, το American Crime Story σκοπεύει να αναβιώσει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, πραγματικές ιστορίες πίσω από εγκλήματα που συγκλόνισαν την Αμερική.


 Η σειρά θα έχει και πάλι τη μορφή ανθολογίας, δηλαδή κάθε σεζόν και διαφορετική ιστορία, με την πρώτη να τιτλοφορείται American Crime Story: The People Vs. O.J. Simpson. Όπως είναι προφανές, η σειρά θα επικεντρώνει στην υπόθεση του πρώην αθλητή και ηθοποιού O.J. Simpson που το 1995 συνελήφθη για τη δολοφονία των Nicole Brown Simpson και Ronald Goldman, με τη πολύχρονη δίκη να τον βγάζει αθώο λόγω αμφιβολιών. Το 2007 ο ίδιος ξανασυνελήφθη για υποθέσεις ληστείας και εκβιασμού και καταδικάστηκε σε 33 χρόνια φυλάκισης, τα οποία εκτίει ακόμα, αλλά αυτό το κομμάτι πιθανότατα δε πρόκειται να απασχολήσει τη σειρά.



O Ryan Murphy θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, αλλά δε θα είναι και ο σεναριογράφος τους, παραμένοντας μόνο στη θέση του παραγωγού. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2015 με τη σειρά να αναμένεται λογικά από την επόμενη σεζόν.



Αλέξανδρος Κυριαζής
 
Για το City Portal Salute Salonica


Δημοσίευση σχολίου