Πλούσια η νέα τηλεοπτική εβδομάδα που ξεκινάει αύριο για τους φίλους των σειρών, καθώς νέες συναρπαστικές σειρές κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV.


Την αρχή κάνει η εξαιρετική μίνι-σειρά του Νόα Χόλεϊ Fargo, που αποτελεί πρωτότυπη μεταφορά της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας των αδελφών Κοέν και η οποία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως καθώς και 2 βραβεία Emmy. Με πρωταγωνιστές τους Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Μάρτιν Φρίμαν, Κόλιν Χανκς, Όλιβερ Πλατ και την ανερχόμενη Άλισον Τόλμαν, το Fargo αφηγείται, με αρκετές δόσεις μαύρου χιούμορ, μία ιστορία εγκλήματος και κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21.00.







Την ίδια μέρα και στο ίδιο κανάλι στις 22.15, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την επίσης σκοτεινή σειρά Banshee, από τον δημιουργό του True Blood, Άλαν Μπολ. Το βραβευμένο με Emmy Banshee παρακολουθεί την ιστορία του Λούκας Χουντ, ενός μυστηριώδους άντρα που μόλις αποφυλακίζεται επιστρέφει στην πόλη του και παίρνει την ταυτότητα του τοπικού σερίφη. Πρωταγωνιστούν οι Άντονι Σταρ, Ρας Μπλάκγουελ και Ιβάνα Μιλίσεβιτς.







 Μία μέρα μετά, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, ο 2ος κύκλος του Hemlock Grove από τον Έλι Ροθ κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD, στις 22.00. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους παραμένουν οι Φάμκε Γιάνσεν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ και Ντάγκρεϊ Σκοτ.






Αλέξανδρος Κυριαζής
 

Αποκλειστικά για το City Portal Salute Salonica


 

Δημοσίευση σχολίου