ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ με τη Ράνια Σχίζα ...
θα δείτε εικόνες απο τον εαυτό σας σε 80λεπτη διάρκεια ...


Το πρώτο θεατρικό αυτό έργο της Κατερίνας Γιαννάκου ξεφεύγει απο τον ρεαλισμό έχοντας μια ποιητική διάσταση ... είναι ο μονόλογος, η γραφή αφηγώντας μας την ιστορία που διαδραματίζεται. 

Το έργο μιλάει καθαρά για τα πράγματα, τα ονοματίζει, τολμάει ... όπως τόνισε η σκηνοθέτης της παράστασης Μαριάννα Κάλμπαρη


Είναι πολύ δύσκολο και γενναίο για να μιλήσεις κάποιος για την εποχή του. Η Κατερίνα Γιαννάκου μας το θέτει με έναν τρόπο πραγματικά ενδιαφέροντα .


Οπως μας δήλωσαν, κατόπιν ερωτήσεων που τέθηκαν στην συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε απο την υπεύθυνη εταιρεία προβολής Art Minds , τόσο η σκηνοθέτης όσο και η ηθοποιός Ράνια Σχίζα αναφέρθηκαν οτι πραγματικά  υπάρχει μια τάση, μια επιθυμία να ακουστεί η ιστορία κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. την τελευταία περίοδο. Αλλωστε και η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού είναι πραγματικά θετική τώρα τελευταία στους μονολόγους Δεν είναι λίγες οι μονόπρακτες θεατρικές παραστάσεις.


Πάντοτε πρέπει να διεκδικούμε και να μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Αλλωστε ο κάθε άνθρωπος αξίξει κάτι το καλύτερο. Και η λέξη ΕΛΠΙΔΑ που είναι μια υπέροχη λέξη απο μόνη της δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ !!!

Θα φανεί ξεκάθαρα στην παράσταση η ΝΤΡΟΠΗ που νοιώθουμε ειδικά όταν ΔΕΝ υπάρχουν χρήματα, όσο και αν τα μισούν πολλοί. Η Δυσκολία, η Απελπισία και η Ντροπή που οδηγούν σε αυτό τό Αδιέξοδο.  

Εκεί όμως είναι που πρέπει να ζητήσουμε Βοήθεια και Κατανόηση απο τους γύρω μας και ειδικότερα απο τα συγγενικά μας πρόσωπα. Φυσικά εαν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα μας καταλάβουν. ΕΙΔΑΛΩΣ θα μας δείξουν  τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !!!



Ο συνεχής αγώνας της ψυχής του καθενός μας με το οικονομικό αδιέξοδο που μπορεί να έχουμε βρεθεί αλλά και η ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΜΑΣ ..

Χρειαζόμαστες τέτοιους μονολόγους για να κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας αλλά προ πάντων να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση !!!


οι ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ της ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη
Σκηνικά-κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Μουσική επιμέλεια: Νέστορα Κοψιδά.
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Γεωργουδάκη
Βοηθός Σκηνογράφου: Μαρία Παπαδοπούλου

Ερμηνεύει η Ράνια Σχίζα.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

5-9 & 12-16 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ: 21.00, ΚΥΡΙΑΚΗ: 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15€, ΜΕΙΩΜΕΝΟ 12€,
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ


Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ: 2310237700,
Email: info@avlaiatheatre.gr Site: www.avlaiatheatre.gr
 

Κείμενο και Φωτογραφίες απο τον Αλέξανδρο


για το City Portal Salute Salonica
http://www.salutesalonica.gr 



Δημοσίευση σχολίου