Μπήκαμε στο τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, τα διάφορα μαγαζιά που ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνία μας θυμίσουν ότι τα Χριστούγεννα δεν αργούν, και μαζί τους φέρνουν και την εορταστική κινηματογραφική περίοδο που μπορούμε να πούμε ότι, έστω και ανεπίσημα, ξεκινάει από σήμερα. 

Τέσσερεις συνολικά ταινίες βγαίνουν σήμερα στις αίθουσες της πόλης, με δύο από αυτές να συμπεριλαμβάνονται στις σημαντικότερες της περιόδου, πάμε να τις δούμε…

Ταινία της εβδομάδας είναι το Interstellar του Christopher Nolan, η νέα δημιουργία του σκηνοθέτη της τριλογίας Dark Knight που μας πάει σε ένα ζοφερό για τον πλανήτη μας μέλλον, με μια ομάδα επιστημόνων να στέλνεται για πρώτη φορά σε μέρη του σύμπαντος που δεν έχει ξαναπάει ποτέ κανείς, για να βρει το μελλοντικό σπίτι της ανθρωπότητας. Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Anne Hathaway και Jessica Chastain.


Πιο αναλυτική παρουσίαση της ταινίας στον παρακάτω σύνδεσμο



Συνεχίζουμε με τη νέα μεγάλη animated ταινία της Disney, το Big Hero 6 (Οι Υπερέξι). Η ταινία σηματοδοτεί τη πρώτη ενσωμάτωση χαρακτήρων της Marvel σε φιλμ της μαμάς Disney. Το στόρυ μας πηγαίνει στη φανταστική πόλη του Σαν Φρανσόκιο, όπου ο Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί θαύμα της ρομποτικής, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη και μυστηριώδη απειλή. Ο Χίρο δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρατεύσει τις δεξιότητες του και να μετατρέψει μια αλλόκοτη παρέα από συντρόφους σε ατρόμητη ομάδα hi-tech σούπερ ηρώων. Σκηνοθετεί το δίδυμο Don Hall και Chris Williams. Η ταινία θα προβληθεί τόσο με υπότιτλους όσο και μεταγλωττισμένη.


Πιο αναλυτική παρουσίαση της ταινίας στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.salutesalonica.gr/Article.aspx?artclId=750



Η τρίτη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα σε ευρεία διανομή είναι το αστυνομικό θρίλερ The Drop (Η Συγκάλυψη) του Michaël R. Roskam (Bullhead). Ήρωας της ταινίας είναι ο Μπομπ, σερβιτόρος σε ένα μπαρ όπου τα μεγάλα αφεντικά της μαφίας αποθηκεύουν τα χρήματά τους. Μέχρι που μια ληστεία φέρνει τον Μπομπ αντιμέτωπο με τα μεγάλα αφεντικά. Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Noomi Rapace και Matthias Schoenaerts, καθώς και ο James Gandolfini στο τελευταίο του ρόλο.




Τέλος, σε περιορισμένη διανομή, πρεμιέρα κάνει η νέα ταινία του Lukas Moodysson, We Are the Best! με πρωταγωνίστριες τρία νεαρά κορίτσια που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα punk συγκρότημα.




 Αλέξης Κυριαζής

Αποκλειστικά για το City Portal Salute Salonica

Καλές προβολές…στα Ster Cinemas

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα - Ster ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Ster Cinemas Greece



Δημοσίευση σχολίου