ΑΠΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Συμβουλος Ζωης , Μελλοντολογος, ιδιοκτητρια suerte κεντρο πνευματικης αναζητησης, τηλεοπτικη εκπομπη '' Ζωδια και Συμβουλες '' καθημερινα στο EURO TV στις 14,00 μμ και στις 02,00 πμ


ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις Στη σχέση σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί ίσως να έχεις την τάση να κλείνεσαι πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με όχι και τόσο ευχάριστες συζητήσεις.
Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, ώστε να βεβαιωθείς πρώτα πως είναι συμφέρουσες για την τσέπη σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Η γυναίκα φτιάχτηκε από τα πλευρά του άντρα...Όχι από τα πόδια για να την πατάει...
Όχι από το κεφάλι για να είναι ανώτερη...Από τα πλευρά για να είναι ίση.....
Κάτω από το μπράτσο για να προστατεύεται...Δίπλα από την καρδιά για να την αγαπάνε..
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 15,47,54,70

ΤΑΥΡΟΣ

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, από αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις θα γίνουν για πράγματα καινούργια, αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις, που ακόμη είναι στάσιμες.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Την ομορφιά στην δίνει Ο ΘΕΟΣ. Το σεβασμό τον παίρνεις από ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Την ωριμότητα την παίρνεις από τους ΦΙΛΟΥΣ και τα συναισθήματα στα μαθαίνει … Η ΑΓΑΠΗ!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 12,45,68,82

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα, θα νοιώθεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς πιο δυναμικά λοιπόν, για να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι πάρτε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, γιατί η ημέρα σας ευνοεί για να συναντήσετε κάποιον αξιόλογο άνθρωπο, στα μέτρα που τον θέλετε.
Στα επαγγελματικά σου, πρόσεχε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα και κάποιες αναποδιές θα φρενάρουν την παραγωγικότητά σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν από την μεριά σου ιδιαίτερη προσοχή, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα, που δεν σου επιτρέπονται.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Μερικές φορές νιώθεις πως θέλεις να εξαφανιστείς από όλους και από όλα . . .
Αλλά στην πραγματικότητα αυτό που θέλεις είναι ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ . .
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 11,45,26,90

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε, η υπερβολική αισιοδοξία να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις, για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις Μπορείς να καθίσεις με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου,θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Πριν μιλήσεις, άκου…πριν γράψεις, σκέψου…πριν ξοδέψεις, οικονόμησε…πριν προσευχηθείς, συγχώρησε…πριν πληγώσεις, νιώσε...πριν μισήσεις, αγάπησε…πριν παραιτηθείς, προσπάθησε πριν πεθάνεις.......,ζήσε....
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 16,46,28,65

ΛΕΩΝ
Οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος, πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα άτομο που σε φλερτάρει καιρό τώρα και να δώσεις την ευκαιρία και στους δύο σας να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα και αν πραγματικά μπορούν να σε ικανοποιήσουν και σε δημιουργικό επίπεδο.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Αυτοί που ζουν με την λογική .... Επιβιώνουν.....
Αυτοί που ζουν με την καρδιά .... Ξεχωρίζουν...!!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 10,5,37,89


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσπάθεια σου να πλησιάσεις κάποια άτομα,  και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές, θα στεφθεί σήμερα με επιτυχία και θα νιώσεις ήρεμος και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι κινήσεις σου και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ειλικρινή και να βασίζονται σε πραγματικό ενδιαφέρον
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μπορείς να συναντηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις μία διασκεδαστική εβδομάδα μαζί του, χωρίς απαραίτητα να του εξομολογηθείς τον έρωτα σου
Στα επαγγελματικά σου, ασχολήσου με οτιδήποτε σου δίνει ικανοποίηση και γίνε δημιουργικός, όσο αυτό είναι εφικτό, σχετικά με το αντικείμενο σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες και φορτωθείς με περισσότερα χρέη από όσα ήδη έχεις.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Aν θες να δεις  πόσο  πλούσιος MH μετρήσεις τα λεφτά σου. Απλά άφησε ένα δάκρυ και μετά μέτρα πόσα χέρια θ' απλωθούν για να το σκουπίσουν.....
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 11,26,38,53

ΖΥΓΟΣ
Θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα, και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου επίσης και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον
Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις και γίνεις τρυφερός και εκδηλωτικός στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, φρόντισε να είσαι ανοιχτός και θετικός στις γνωριμίες που κάνεις, ώστε να δώσεις και στους άλλους το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Αν δεν πιστεύεις στους ανθρώπους , έχεις κάνει την καλύτερη δουλειά. Το μυστικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου....
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 5,33,34,54

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, θα περιορίσεις κάπως την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από την μεριά σου, για να κρατήσεις ως έχουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι η επιτυχία σου έγκειται στην υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια που θα υιοθετήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις Τα αισθηματικά σου χρειάζονται και την δική σου συμμετοχή, για να εξελιχθούν καλύτερα.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ουσιαστικά και να νοιαστείς για το σύντροφό σου και τα προβλήματα που ενδεχομένως περνάει.
Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα φτιάξει την διάθεση σας κατά πολύ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Ας σταματήσουμε επιτέλους να νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους που ΔΕΝ νοιάζονται για μας..... Δεν λέγεται εγωισμός..... Λέγεται "ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ"
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,28,65,74


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ευκαιρίες που θα έχεις είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι επίσης πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου και μην χάνεσαι στις λεπτομέρειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις Στη σχέση σου, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτισμό σου και διασκέδασε όσο περισσότερο μπορείς. Κι αν δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, δέξου την πρόσκληση ενός ατόμου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και γνώρισέ το καλύτερα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σου, γιατί η βοήθεια τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύτιμη για τα σχέδια σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρα σου...δεν ξέρεις πόσο κοντά βρίσκεσαι σ' αυτά.......ίσως πιο κοντά από όσο φανταζόσουν!!!!!!!!!!!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 26,37,59,64

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν θέλεις να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες κινήσεις σου, που βλέπεις ότι δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Κι αν η κρίση σου αυτή τη στιγμή είναι θολωμένη, ζήτα την συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και βγες από τον λήθαργο σου, προτού πέσεις περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σε κάνει πιο ευαίσθητο στις ανάγκες του συντρόφου σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Εκδήλωσέ του την αγάπη σου και μην φοβάσαι ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έχει και αυτός τα ανάλογα συναισθήματα με τα δικά σου. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, μην δυσανασχετείς που ακόμη δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο και βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Τα φλερτ ευνοούνται.
Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρχει αρκετή δουλειά, που σίγουρα δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου και πορεύσου μεθοδικά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Δε μ’ αρέσουν τα τέλεια M’ αρέσουν τα «ιδιαίτερα»
Αυτά που χαρακτηρίζονται από τη «μοναδικότητά τους» Κι ας είναι κι «ελαττωματικά»
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 26,14,39,42

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν στη ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Τα βράδια είναι ιδανικά για να αφιερωθείς στην οικογένεια σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος, πρέπει να αντιμετωπίσεις το σύντροφό σου και τη σχέση σου πιο θετικά και να μην κυριεύεσαι συνεχώς από αυταπάτες και καχυποψίες. Βγάλε τα συμπεράσματα σου με βάση τις πράξεις του και όχι με λόγια που ακούς δεξιά και αριστερά. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, θα περάσετε όμορφα παρέα με φιλικά σας πρόσωπα και θα το ευχαριστηθείτε.
Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη και οι ιδέες σου θα βρουν θετική ανταπόκριση από τους συναδέλφους σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Μην φοβάσαι αυτόν που τσακώνεται μαζί σου.....σημαίνει οτι παλεύει να σώσει κάτι....αυτόν που φεύγει σιωπηλός να φοβάσαι......!!!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 10,13,29,34

ΙΧΘΕΙΣ
Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι ανάλογα κινείσαι, Θα πρέπει όμως τα αντιμετωπίσεις με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις Η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου, και συνεπώς για τον δεσμό σου, αν βέβαια τα έχεις καλά με την συνείδηση σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Διαφορετικά, προετοιμάσου για μία απολογία, που θα αναγκαστείς να κάνεις στο σύντροφό σου και θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Οι ελεύθεροι Ιχθείς έχετε όλα τα φόντα για να ξεκινήσετε μία σχέση, που θα σας ικανοποιήσει αρκετά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, θα βγουν κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβεις, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας άλλος διαθέσιμος. Μην βαρυγκωμείς και δες το σαν μία ευκαιρία να αναδείξεις τα κρυφά σου ταλέντα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ… Στη ζωή υπάρχουν μέρες γεμάτες αέρα και θυμό.... Υπάρχουν μέρες γεμάτες με βροχή και πόνο.... Υπάρχουν μέρες που γεμίζουν με δάκρυα... αλλά στη συνέχεια, υπάρχουν μέρες γεμάτες αγάπη που μας δίνουν θάρρος να πάμε στην επόμενη μέρα ..
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,33,34,54

Για το City Portal Salute Salonica

Δημοσίευση σχολίου