ΤΩΡΑ 30 ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 30 ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ !!!

- THN ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ  ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ Η ΦΙΛΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ -

Αγαπητοί μας φίλοι, ο νέος μας διαγωνισμός ήδη άρχισε να τρέχει ... όπως άλλωστε όλοι μας, είναι τώρα ευκαιρία για όλους σας να έχετε στην τσέπη σας την εκπτωτική κάρτα αγορών του Καταστήματος Βρεφικών Ειδών Just Baby για πάντα. 

Με έκπτωση 25% ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ JUST BABY ΚΑΙ 10% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ - 
ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

 
Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την σελίδα μας, κάνοντας like στην σελίδα μας , αυτό ισχύει για τους νέους μας φίλους, για τους παλιούς μας φίλους ενα like σε αυτό το άρθρο αρκεί για να συμμετέχετε στην κλήρωση... στην οποία συμμετέχουν επίσης όσοι μας είχαν κάνει like και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο που είχαμε αναρτήσει
 Απαραίτητη η αποστολή  του email  στο -  kalamariasnews@gmail.com - με την ένδειξη  Just Baby, το κανονικό σας Ονοματεπώνυμο σε αντοιστιχία με το όνομα του profile σας στο facebook.

Tην σελίδα μας Καλαμαριάς Δρώμενα την βρίσκετε στον παρακάτω σύνδεσμο    

 https://www.facebook.com/KalamariasDromena








Θα σας στείλουμε την ενημέρωσή μας μετά την κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 12 Maϊου 2015  . Οι Παραδόσεις των εκπτωτικών καρτών θα γίνει προσωπικά σε εσάς και θα είναι Ονομαστικές.




 Σας ευχαριστούμε !!!
f : Καλαμαριάς Δρώμενα

Μια ειδική προσφορά στους funs μας απο το
City Portal - Oδηγός Επιχειρήσεων Salute Salonica

http://www.salutesalonica.gr/



Δημοσίευση σχολίου