Alice in Wonderland, Oz the Great and Powerful, Into the Woods και τώραCinderella, με πολλές ακόμα να έπονται. Η Walt Disney Pictures έχει βρει τη κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά και με σειρά ταινιών που άτυπα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ένα Disney live-action fairy tale universe, μιας και τα κινηματογραφικά σύμπαντα είναι της μόδας, φροντίζει συχνά πυκνά να μας παραδίδει και μια νέα εντυπωσιακή παραγωγή που βασίζεται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σε κάποιο γνωστό παραμύθι. Για να δούμε τι έχει να μας πει το Cinderella.




Αντίθετα με τις προαναφερόμενες ταινίες που πάτησαν στα παραμύθια για να μας παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό, θέλετε πείτε το reimagining, prequel ή sequel, το Cinderella αποτελεί ένα live-action remake της διάσημης animated ταινίας του 1950, που με τη σειρά του ήταν βασισμένο στο παραμύθι του Charles Perrault.


Το σενάριο έγραψε ο Chris Weitz (About a Boy, The Golden Compass), με τον Kenneth Branagh να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.



Πρωταγωνιστούν οι Lily James (γνωστή ως Lady Rose από το Downton Abbey), Cate Blanchett (στο ρόλο της κακιάς μητριάς), Helena Bonham Carter (ως νεράϊδα-νονά) και ο Richard Madden (ως υπερβολικά γαλανομάτης πρίγκιπας).




Το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε είναι σίγουρα χαριτωμένο αλλά αν περιμένατε κάτι παραπάνω, μάλλον δε θα το βρείτε ούτε εδώ…





Αλέξανδρος Κυριαζής 
Αποκλειστικά για το  

City Portal Salute Salonica  

 http://www.salutesalonica.gr 


Δημοσίευση σχολίου